Aslı Altaylar

Aslı Altaylar
Seslendirme Seksi, Canlı, Kurumsal, Karizmatik, Animasyon

Aslı Altaylar 1980 yılında Rize'de doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi alan Aslı Altaylar televizyon kariyerine bir dönemim sevilen dizisi "Çiçek Taksi" ile başlamıştır.

 

Çiçek Taksi dizisinden sonra yine unutulmazlar arasında gösterilen dizilerden biri "Ayrılsak da Beraberiz" dizisinde rol almış ve beş sezon boyunca bu dizinin kadrosunda yer almıştır.

 

Aslı Altaylar Yabancı Damat adlı dizide canlandırdığı "Civelek Aysel" rolü ile ise büyük bir çıkış yakalamayı başarmıştır. Yine ekranların sevilen komedi dizilerinden olan "Akasya Durağı" adlı dizide rol almış, burada da kuaför Gülbin karakteri ile ekrana gelmiştir.


Filmografisi

  • 2016 Gülümse Yeter - Ayten
  • 2014 Kanunsuzlar
  • 2008-2011 Akasya Durağı - Gülbin
  • 2008 Ali'nin Sekiz Günü
  • 2007 Sinekli Bakkal
  • 2005 Ters Köşe
  • 2004 Yabancı Damat - Aysel
  • 2003 Giz
  • 2002 Hititler
  • 2002 Azad
  • 2001 Tatlı Hayat - Gardiyan
  • 1999 Ayrılsak da Beraberiz
  • 1995 Çiçek Taksi
Diğer Sanatçılarımız
Ayşegül Çaylı
Ayşegül Çaylı

Eğlenceli, Seksi, Parlak, Dinamik, Karakter

Berna Adıgüzel
Berna Adıgüzel

Seksi, Belgesel, Karizmatik, Güvenilir, Karakter

Ceren Balıkçı
Ceren Balıkçı

Eğlenceli, Masalsı, Canlı, Genç, Parlak

Ece Okay
Ece Okay

Kurumsal, Karizmatik, Güvenilir, Destansı, Olgun

Elçin Atamgüç
Elçin Atamgüç

Şefkatli, Karakter, Olgun, Animasyon, Sakin

Firdevs Vüdül
Firdevs Vüdül

Eğlenceli, Canlı, Dostane, Animasyon, Sıcakkanlı

Gizem Gülen
Gizem Gülen

Enerjik, Canlı, Genç, Parlak, Güvenilir

İpek Yaylacıoğlu Usta
İpek Yaylacıoğlu Usta

Enerjik, Genç, Parlak, Dinamik, Animasyon

Merve Koçer Karakul
Merve Koçer Karakul

Şefkatli, Masalsı, Seksi, Canlı, Kurumsal

Nazlı Akın
Nazlı Akın

Masalsı, Belgesel, Dinamik, Animasyon, Sıcakkanlı

Nazlı Tosunoğlu
Nazlı Tosunoğlu

Şefkatli, Güvenilir, Dostane, Olgun, Sıcakkanlı

Nil Günal Çakıroğlu
Nil Günal Çakıroğlu

Eğlenceli, Şefkatli, Seksi, Parlak, Animasyon

Nilüfer Açıkalın
Nilüfer Açıkalın

Enerjik, Eğlenceli, Şefkatli, Masalsı, Seksi

Nurcan Yanık
Nurcan Yanık

Şefkatli, Seksi, Kurumsal, Güvenilir, Spiker

Selin Tekman
Selin Tekman

Eğlenceli, Şefkatli, Masalsı, Genç, Animasyon

Sevinç Sırma
Sevinç Sırma

Seksi, Dinamik, Karizmatik, Karakter, Sıcakkanlı

Sibel Yıldırım
Sibel Yıldırım

Seksi, Canlı, Kurumsal, Dinamik, Karakter

Sunny Kırlı
Sunny Kırlı

Eğlenceli, Parlak, Dinamik, Animasyon, Spiker

Şensel Uykal
Şensel Uykal

Eğlenceli, Karakter, Olgun, Animasyon, Sıcakkanlı

Şirin Keskin İndere
Şirin Keskin İndere

Enerjik, Eğlenceli, Şefkatli, Masalsı, Seksi

Yeliz Başlangıç
Yeliz Başlangıç

Enerjik, Masalsı, Genç, Karakter, Animasyon